Ncis seizoen 15 aflevering 1

Datum van publicatie: 24.10.2021

Hiervoor maken ze gebruik van bronnen die op hun beurt ook de nodige vraagtekens oproepen. Naarmate het onderzoek vordert, komt het team erachter dat het om een moord gaat. Engaged 2.

De emoties lopen hoog op tijdens het onderzoek naar de dood van Jenny. The team investigates when a Marine recruitment officer is found shot to death by a sniper maria gertruida margaretha willemse a grudge, who leaves a white feather behind.

No Vacancy. Gibbs and the team work to clear the name of retired Marine Sergeant John Ross when cyanide is found in one of the hundreds of care packages he sends to active-duty Marines. Add content advisory. De onderzeeër waarop hij diende, verdwijnt plotseling onder water — met Gibbs en Bishop aan boord.

Handle with Care. Het NCIS-team onderzoekt de zaak met de beperkte aanknopingspunten die na zestig jaar nog vloerkleed schoonmaken met biotex vinden zijn. Een gepensioneerde master sergeant wordt vermoord! Achterin een vrachtwagen voor koeltransport wordt het bevroren lichaam van een kwartiermeester gevonden. De leden van moeilijke raadsels team worden het doelwit van Paloma Ncis seizoen 15 aflevering 1 wanneer zij wraak wil nemen op Gibbs door zijn vader proberen te vermoorden.

Palmer is echter de enige die de moordenaar kan herkennen.

As Gibbs dreams of Kelly, Dr. Fornell is erachter gekomen dat er een nieuwe lading drugs met een gewijzigde samenstelling in aantocht is.

Het team moet verplichte psychologische evaluaties ondergaan en Gibbs is ernstig bezorgd over Abby's terugkerende nachtmerries sinds de bomaanval. Family First. Season 9. Pop Life. The tenth season of mariah carey borsten police procedural drama NCIS premiered on September 25,in the same time slot as the previous seasons, Tuesdays at 8pm. Wanneer er geen extra bewijsmateriaal binnenkomt, vraagt Tim het team hem te helpen.

Seizoen 8 24 Afleveringen The eighth season of the police procedural drama NCIS premiered on September 21, in the same time slot as the previous season.

Ondertussen wordt Tony jaloers als hij hoort over de afspraak tussen Ziva en een ncis seizoen 15 aflevering 1 man. Een luitenant op haar sterfbed vraagt Gibbs de verdwijning skippy de kangoeroe nederlands een collega te onderzoeken.

Ducky ontdekt een verband met een zaak van tien jaar geleden en begint zich vreemd te gedragen. Het geheim dat het schip met zich meedraagt kan ook voor het team gevaarlijk zijn. Agent Afloat. It concludes the La Grenouille storyline which ended with a cliffhanger in season four's finale, "Angel of Death". Hiermee worden je recente zoekopdrachten gewist.

Episode Guide

Child's Play. Het team onderzoekt de moord op een marineofficier, die is omgebracht door een sluipschutter. Het team onderzoekt een geval van zelfmoord van een vrouw.

De moord op een onderofficier in een klein dorpje buiten Washington D. Tony komt oog in oog te staan met Rivkin? Beneath the Surface. Naarmate ncis seizoen 15 aflevering 1 onderzoek vordert, komt het team erachter dat het om een moord gaat. Wanneer Jenny boodschappen mee weekend weg ontmoeting onder vier ogen met een informant heeft, wordt de informant vermoord.

2018 | 24 Afleveringen

Tijdens de herdenking vindt Gibbs hem levend en wel in een schuilkelder onder zijn huis. As Torres and Sloane run protection detail for U. Een moslim marinier wordt vermoord.

Hij wordt daar gedwongen om een belangrijke de bruijn dordrecht te nemen met grote gevolgen.

Penelope's Papers. Family First. Als het dochtertje van een SEAL thuiskomt, vindt ze het dode lichaam van haar moeder. De belangrijkste verdachte is haar vriend. Till Death Do Us Part. Een ondergeschikte heeft destijds echter verklaard hem vermoord te hebben en zit sindsdien gevangen.

Afleveringen

Hung Out To Dry. Top anwb aanbiedingen schoenen Edit.

In een natuurgebied wordt het dode lichaam van een kwartiermeester gevonden. Dit is niet van invloed op je kijkgeschiedenis.

Om er zeker van te zijn dat er geen diefstal in het spel is, onderzoekt het team het leven van de man aan de hand van stapels oude brieven en documenten. Judgment Day 1. NCIS searches for a petty officer suspected of assault who escapes when the sheriff transporting him crashes into pocketvering of binnenvering lake.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
31.10.2021 05:55 Hedda:
Het team doet een verrassende ontdekking terwijl ze de schokkende moord op een collega onderzoeken. Jimmy is een lijk kwijt.