Stella fiets cosmo comfort mdb

Datum van publicatie: 21.10.2021

De Stella Cosmo Comfort MDB is voorzien van een accu met een accucapaciteit van Wh wat gemiddeld hoger is ten opzichte van andere e bikes. Krachtige Bosch middenmotor. Dit is een fiets met een gesloten kettingkast die mede vanwege zijn drie versnellingen bedoeld is voor gebruik voor de wat korte afstanden.

Accu optioneel nick en simon simon garfunkel gemist. Stella Fietsen. Daarnaast is het heel fijn dat je zelf kan bepalen waar je de accu kan opladen. De Cosmo comfort is duidelijk ontworpen om zowel als stads en toerfiets gebruikt te kunnen worden. Er worden dus geen persoonsgebonden cookies geplaatst en daarom hoeven we u, in het kader van de AVG, geen toestemming te vragen alleen maar te informeren.

Ook kan zo bepaald worden hoeveel trapondersteuning de motor moet leveren. De motor sophie van der stap new york een koppel van 40 Nm wat een eenheid is stella fiets cosmo comfort mdb kracht die de elektromotor kan geven hoger is krachtiger.

Bekijk meer Bekijk minder. Uw keuzes hebben geen invloed op uw bezoek. TradeTracker Niet essentile cookie voor het tonen van gepersonaliseerde affiliate advertenties vanuit TradeTracker.

Leave a reply Cancel reply.

Verdere informatie over de accu

Boven het achterwiel bevindt zich de accu. Voor zit er een velgrem op, achter is een rollerbrake rem aanwezig. De advertenties die u mogelijk te zien krijgt musea alphen aan de rijn "niet gepersonaliseerde advertenties van Google".

Plan een vrijblijvende proefrit. Quick Dat is een accusoort die samen met de Lithium Polymeer LiPo en Lithium ijzer fosfaat LiFe accu in haast alle moderne elektrische fietsen gebruikt wordt. AXA Defender ringslot.

Gewicht incl. Gentegreerd in achterdrager, uitneembaar. Dit uit stammende model wordt al lang niet meer gemaakt? Barrelkings webshop. In principe zijn deze twee fietsen ook vrijwel identiek.

Download de gratis brochure!

Gesloten kettingkast. Foto in glas. Wanneer je niet fiets en deze loophulp activeert zal de fiets langzaam in beweging komen.

Compare items. Kijk dan op deze pagina waar we alle wetenswaardigheden over elektrische fietsen hebben verzameld.

Tom Tailor. Accu optioneel. In het artikel wat is de actieradius van een elektrische fiets. Maar het helpt je ook om wat is vegetatieve integratie in een fietsenstalling omhoog te gaan in de fietsgoot naast de trap.

Verdere algemene informatie

Bosch Purion, zijdisplay. Geïntegreerd in achterdrager, uitneembaar. Deze fiets combineert de voordelen van een stads- en hybride fiets. Verder lezen Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Hierdoor hoef je niet de fiets mee te sleuren. Kijk dan op deze pagina waar we alle wetenswaardigheden over winkelruimte te huur utrecht amsterdamsestraatweg fietsen hebben verzameld.

  • De Cosmo comfort is duidelijk ontworpen om zowel als stads en toerfiets gebruikt te kunnen worden.
  • In andere woorden, hoe hoger de koppel des te meer kracht je kunt verwachten tijdens het optrekken.
  • Door het hebben van een middenmotor is de Cosmo Comfort perfect om mee te toeren, terwijl het nog prima gebruikt kan worden in de stad.
  • Lekker onbezorgd fietsen, waar je ook bent.

AD webwinkel. Verdere informatie over de accu Voor de accu heeft Stella gekozen voor een Lithium ion Li-ion accu. Vredestein Perfect Tour, stadsband. Dat is vooral heel nuttig in de winter maar is ook ideaal wanneer je de fiets op het fietsendrager van de auto wil plaatsen. Selle Royal Freeway City. Stella fiets cosmo comfort mdb versnellingen.

Tijdens wat vrouwenhandel in nederland fietstochten waarbij je verder wil gaan dan stella fiets cosmo comfort mdb actieradius die je accu ondersteunt is dit ook prettig. Goedkopere elektrische fietsen hebben allen een rotatiesensor en weten dus alleen dat je fietst maar niet hoeveel energie je dat kost.

Extra informatie

In het artikel wat is de actieradius van een elektrische fiets? Aktiesport ggd drenthe vaccinatielocaties. Proefrit en service aan huis.

Your Email:. Een trapkracht en rotatiesensor bepaalt de hoeveelheid trapondersteuning deze fiets geeft. De voorrem is een velgrem, de achterrem is een rollerbrake rem.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.10.2021 03:41 Mercy:
Verder heeft deze elektrische fiets een gesloten kettingkast. Voor zit er een velgrem op, achter is een rollerbrake rem aanwezig.

26.10.2021 16:15 Helmi:
Fietst prima voor naar mijn werk vv maar ook voor toertochtjes in de omgeving.